Новини

Віктор Лебединський – лідер на посаду Теофіпольського голови

Кандидат від політичної партії “ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ” Віктор Лебединський очолив рейтинг кандидатів на посаду голови Теофіпольської селищної ради.

Підтримка Віктора Лебединського, за результатами опитування ВГО «Передові правові ініціативи», яке проводилось в період з 1 по 7 жовтня 2020 року, складає 33,6 %. Представник найпотужнішої політсили в регіоні – політичної партії “ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ” – виступає за масштабне відновлення інфраструктури громади. Головні пріоритети Віктора Лебединського – відновлення медичної галузі Теофіполя й відкриття інфекційного відділення, якого громада немає, створення нових робочих місць та ревізія й повернення громаді незаконно відведеної землі та комунальної власності.

Його найближчий конкурент самовисуванець Михайло Тененев. За нього готові проголосувати 25,2 % виборців. Як зазначають експерти, саме питання якісної медицини підкосило рейтинг Тенева. Справа в тому, що він протеже місцевого землевласника та так званого теофіпольського “цукрового барона” Вадима Лейві. Саме Лейві в свій час викупив за 1 грн приміщення інфекційного відділення, яке знаходиться на території цукрового заводу, та відкрив на його місці готель. В результаті, під час розпалу пандемії коронавірусу громада Теофіполя залишилася без профільного медзакладу. Команда Лейві-Тененев також запам’яталася місцевим селянам  скандалами з незаконним відведенням земель та захопленням місцевого ставку.

Третій кандидат на посаду голови Теофіпольської селищної ради висуванець від “Радикальної партії Олега Ляшка” Сергій Мороз за результатами опитування набирає 11 % голосів.

Підтримка виборців розподілилася наступним чином:

  • 33,6 % – Віктор Лебединський
  • 25,2 % – Михайло Тененев
  • 11 % – Сергій Мороз
  • 20,5 % – важко відповісти
  • 9,7 % – відмовилися відповідати

Втім, за словами політологів, цілком ймовірно, що перед самими виборами Вадим Лейві підключить свій потужний адміністративний ресурс та буде тиснути на власних пайовиків та працівників заводу. Через це прогнозувати остаточні результати виборів – складно.

    

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт