Новини

За жінками – майбутнє України і всього світу!

Жіноча сила – рушій змін! За жінками – майбутнє України і всього світу!

Особливо за такими, як Світлана Павлишина.

Попри потужну зайнятість, серйозні посади, величезну відповідальність і постійні відрядження, ця жінка залишається тендітною та чуйною. Вона – турботлива мама двох дітей. Також Світлана Павлишина – приклад сучасної берегині сімейних цінностей, яка, водночас, дбає та створює щасливе майбутнє для країни, у якій живе.

Кандидатка переконана: відпочинок та час у колі сім’ї – найпотужніша мотивація та чудовий спосіб зарядитись енергією для звершення поставлених цілей. А їх у цієї жінки чимало.

Вона – досвідчений управлінець, адже працювала експертом Хмельницького офісу реформ, була депутатом, а пізніше і головою Чемеровецької районної ради. Згодом, заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Наразі очолює службу соціальної політики Хмельницького регіону компанії «Епіцентр Агро» та балотується у мери Шепетівки.

План перезавантаження Шепетівської ОТГ та міста

  1. Аналіз бюджету ОТГ: визначення сильних і слабких сторін задля пошуку та реалізації ефективного фінансування.
  2. Співпраця та регулярні візити в усі населені пункти Шепетівської міської ОТГ, з метою оперативного реагування на будь-які проблеми, їх вирішення та змін ситуації на краще.
  3. Професійність керівників та їх готовність змінювати громади та місто негайно.
  4. Доступність та відкритість. Керівник міста завжди у зоні досяжності жителів, відкритий до спілкування та вирішення питань, зокрема, під час прогулянок вихідними у місті.
  5. Ошатне, комфортне та красиве місто – це слова, які стануть реальністю. Моє завдання, як майбутнього мера, любити та дбати про Шепетівку, щодня її вдосконалюючи.

Джерело: https://denzadnem.com.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт