Новини

Наш обов’язок – дбати про молоде покоління

Наш обов’язок дбати про молоде покоління – наших дітей та онуків. За останні роки команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» провела капітальний ремонт десятків дитячих садочків та шкіл, створивши в них гідні умов для навчання.

Чого тільки вартий проєкт грандіозного перевтілення Центру розвитку дитини «Казка» в м. Городок на Хмельниччині. У Губелецькій гімназії Улашанівської сільської ради створено умови для всебічного розвитку дітей, є все необхідне для надання якісної освіти, реалізації талантів кожної дитини. Нову путівку в життя отримала Городоцька початкова школа – перекрито дах, встановлено новий паркан, облаштовано сучасне подвір’я з бруківки. Внутрішнє приміщення також було оновлено: нова водопровідна система, електрична мережа та система опалення, замінено підлогу та вирівняно стіни в класах. А задля продуктивного навчання для учнів було придбано 25 нових сучасних комп’ютерів.

Забезпечити дітей усім необхідним задля щасливого дитинства й цікавого навчання – справа не з легких. Але всі 5 років наша команда намагалася допомогти кожній громаді Хмельниччини й ми не збираємося зупинятися на досягнутому.

Вміння чути й розуміти людей, йти з ними пліч-о-пліч і вирішувати їхні проблеми – саме такі якості найбільше цінуються в суспільстві. Працювати на благо населення – наша мета й обов’язок.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт