Новини

Розвиток Хмельниччини – наша спільна справа!

З робочим візитом народний депутат України Олександр Герега завітав у м. Хмельницький. Разом з кандидатом до Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Ткаченко, а також з кандидатами до Хмельницької міської ради провели зустрічі в Хмельницькій обласній лікарні, зустрілися з працівниками Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та в Хмельницькому університеті економіки і права.

Поспілкувавшись із працівниками закладів, вибудували чітку стратегію подальшої співпраці, оскільки ситуація в країні з Covid-19 потребує залучення всіх можливих ресурсів для збереження життя пацієнтів та допомоги лікарям у їхній непростій справі. 

Протягом зустрічей мали змогу поспілкуватись з колективами медиків та освітян. Також дізнались про актуальні проблеми в цих надважливих сферах і запропонували рішучі дії на шляху до їх вирішення. Також ознайомили із програмою та стратегією розвитку.

Відвідавши Хмельницький університет економіки й підприємництва, поспілкувались із колективом щодо впровадження реформування освітньої галузі та вислухали пропозиції студентів про необхідні зміни задля покращення освітнього процесу.

Команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» за роки роботи довела, що завжди йде на зустріч професіоналам, які самовіддано працюють на благо України і заслуговують першочергового вирішення усіх нагальних проблем. Конкретні справи – це втілення усіх обіцянок у життя!

Працюємо далі з конкретними справами на благо земляків!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт