Новини

Уляна Ткаченко про підсумки місцевих виборів

«Сьогодні нарешті можна офіційно підвести підсумки та подякувати виборцям та однодумцям за підтримку у виборчій кампанії 2020.

Сума голосів, яку ми набрали по виборчому округу (Дунаєвецький, Новоушицький, Чемеровецький райони), складає 13 030 волевиявлень виборців. Мене обрано депутатом Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» по 8 виборчому округу. В нашому партійному рейтингу це 1 місце.

Хочу подякувати виборцям всіх трьох районів за таку потужну довіру до нашої політичної сили. Звісно, першочергово будемо працювати з тими громадами, які беззаперечно підтримали партію та мене, але, беручи участь вже в другій виборчій кампанії, розумію, що потім працюєш так само віддано і з тими виборцями, хто не довірив тобі свої голоси.

Перш за все, хочу безмежно подякувати колегам в штабі, колегам-депутатам, друзям та всім причетним до виборів, хто з лютого місяця розділив ці півроку безперервної роботи. Вибори були складними. Пишаюся витримкою людей, які підтримали партію і мене. Були і розчарування, але це новий життєвий досвід для мене.

Бажаю всім новообраним депутатам, головам громад вистояти в цій нелегкій каденції та бути корисними для тих, хто нас обрав».

З повагою, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Юріївна Ткаченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт