Новини

Сучасний Інсультний центр вже приймає пацієнтів

Хмельниччина – одна з перших областей України, де на базі неврологічного відділення Хмельницької обласної лікарні запрацював інсультний центр.

По всій країні щороку десятки тисяч людей помирають від інсульту. Це жахлива статистика. Яків Цуглевич, директор Хмельницької обласної лікарні, наголошує, що тільки на Хмельниччині щорічно хворіє близько п’яти тисяч людей.

Дев’ять місяців у приміщенні обласної лікарні тривали ремонтні роботи, нещодавно встановили і все необхідне обладнання. Відтак, 16 грудня 2020 року відділення урочисто презентували суспільству.

Для повноцінного функціонування центру компанія «Епіцентр К» передала нове медичне обладнання, меблі, усю необхідну апаратуру для невідкладної допомоги хворим та комфортних умов їх лікування на загальну суму понад 600 тис. грн.

На відкритті центру Олександр Герега, народний депутат України і засновник компанії «Епіцентр К», передав реабілітаційне обладнання для інсультного центру, щоб хворі, крім лікування, могли проходити повний курс реабілітації та відновлення для повноцінного життя.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт