Новини

Зустрічі із жителями Шепетівської територіальної громади

26 березня за численними проханнями та зверненнями громадян депутатом Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Світланою Павлишиною була ініційована та проведена зустріч із жителями Шепетівської територіальної громади.

«Є бажання охопити якомога більше заяв від краян. Люди потребують допомоги, тому, проаналізувавши їх проблеми, вирішили розглядати їх покроково і якісно до досягнення кінцевої мети.

Дякую шепетівчанам та мешканцям сіл Плесни і Пліщини за спілкування та конструктивне обговорення соціального, економічного, освітнього життя громади, надання конкретних пропозицій.

Із найгучніших звернень вирізнялося клопотання про врегулювання питання з постачанням рідкого кисню фірмою «Львівкисень» до Шепетівської багатопрофільної лікарні. А саме – потреба полягає у зміні маршруту: Львів – Хмельницький – Шепетівка на Львів – Рівне (Нетішин, Славута) – Шепетівка, що суттєво зекономить кошти, знизить втрати кисню при транспортуванні і надасть можливість забезпечити ним більше хворих.

Директор Чернушич Алла поділилася напрацюваннями Шепетівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату та напрямками, якими колектив закладу займається в ракурсі волонтерської діяльності. Приємно, що таке завзяття мають наші освітяни. Також Алла Володимирівна мріє впровадити проєкту «Університет третього покоління». Достойна та варта уваги ініціатива!

Хочеться відзначити, що були важливими і доречними земельно-соціальні питання від жителів сіл Плесни та Пліщини, щодо яких ми надали роз'яснення з метою їх подальшого врегулювання.

Аналізуємо, вирішуємо і досягаємо результатів – це наші кроки до покращення реалій і підвищення рівня життя та розвитку подолян», – наголосила Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт