Новини

Допомога лікарням в забезпеченні рідким киснем

Отримавши численні прохання від лікарень Хмельницької області про допомогу в забезпеченні рідким киснем, громадська організація «За конкретні справи», не вагаючись, взяла на себе цей обов'язок. На жаль, сьогодні ситуація з захворюваністю погіршується, і медичні заклади вже відчувають гостру нестачу кисню. Добре усвідомлюючи, що кожна згаяна хвилина може коштувати втраченого людського життя, оперативно вирішуємо це питання.

Народний депутат України О. В. Герега: «Хочу виразити велику подяку компанії «Карпатнафтохім» та народному депутату України Андрію Іванчуку, які допомогли нам у цьому. Кисень знайдений, успішно відвантажений та пройшов сертифікацію. Компанія «Епіцентр К» вже доставляє його у центральні районні лікарні міст - Городок, Шепетівка, Славута та Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни.

Переконаний, у такий складний для усіх час ніхто не повинен залишатись осторонь та в міру своїх можливостей допомагати медикам та важкохворим на коронавірусну хворобу. Сподіваюся, інші мої колеги з Хмельниччини, до яких зверталися люди, не залишаться осторонь та підуть далі обіцянок допомогти.

Минулого року допомогу від компанії «Епіцентр К» отримали 72 медичні заклади Хмельниччини. Це десятки та сотні тисяч масок, респіраторів, захисних окулярів, а також комбінезони, кисневі концентратори та безліч допоміжних засобів. Але не лише Хмельниччина відчула нашу підтримку. Усі 24 області України отримали завдяки компанії «Епіцентр К» 2 млн. масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів. Ми придбали 22 апарати ШВЛ і направили їх в українські лікарні, які цього найбільше потребували! Ми завжди допомагаємо людям: робили це і до пандемії, і продовжимо робити після неї!».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт