Новини

Гімн України лунає на чемпіонаті Європи у Москві

«Пишаюся досягненнями наших важкоатлетів на чемпіонаті Європи у Росії, який триватиме з 3 до 11 квітня. Одразу 16 спортсменів на цьому турнірі представлятимуть Україну – 10 жінок та 6 чоловіків.

Українка Каміла Конотоп виборола три золоті нагородиу ваговій категорії до 55 кг. Їй не було рівних у ривку (95 кг), поштовху (113 кг) і відповідно за сумою багатоборства – 208 кг.

Також раніше дві бронзові нагороди на чемпіонаті Європи виборов Дмитро Вороновський (до 55 кг): у поштовху (137 кг) та в загальному заліку (247 кг). А українка Ангеліна Ломачинська посіла третє місце у ривку у ваговій категорії до 45 кг.

Цей турнір – перше змагання з важкої атлетики після початку пандемії. Українці боротимуться за свої найкращі результати, щоб вони були зараховані в олімпійську кваліфікацію –це впливає на позицію у світовому рейтингу.

Як голова Федерації важкої атлетики України, гордий за проведену роботу, щиро вітаю наших важкоатлетів та їхніх тренерів з відмінним результатом! Україна – вперед!» – наголосив народний депутат України, голова Федерації важкої атлетики України Олександр Володимирович Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт