Новини

Постанова Верховної Ради для дітей, хворих на цукровий діабет

Вчора, 13 квітня, у Верховній Раді України депутати прийняли ініційовану народним депутатом України Герегою Олександром Володимировичем разом з колегами Постанову «Про вжиття невідкладних заходів, спрямованих на забезпечення належної профілактики, діагностики та лікування дітей, хворих на цукровий діабет» №4042 від 03.06.2021 р.

«На жаль, ця недуга швидкими темпами набирає обертів в Україні, зокрема й серед дітей та молоді. Але медицина не стоїть на місці, вчасне лікування дозволяє повноцінно жити з діабетом. І навпаки – втрачений час і неефективне лікування можуть призвести до інвалідності та смерті.

Тому надзвичайно важливо впровадити в Україні сучасні методики для лікування хворих на діабет дітей. Постановою також пропонується повністю забезпечити медичні заклади та хворих на діабет дітей усім необхідним для боротьби з цією недугою за рахунок державних коштів. Адже людина, її життя і здоров'я визнані Конституцією України найвищою соціальною цінністю», – зауважив народний обранець Герега О.В.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт