Новини

Вирішення нагальних питань жителів територіальних громад

Поступовими кроками у напрямку конкретних справ депутатка Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина продовжує працювати, тримаючи руку на пульсі, та сприяти вирішенню усіх нагальних питань жителів територіальних громад.

«Сильні та слабкі сторони визначають сучасний стан всіх територіальних громад. 22 липня це твердження для мене підсилила проведена зустріч із мешканцями міста Полонного та населених пунктів однойменної ОТГ Хмельницька області.

Це було першим завданням в графіку на день.

Перелік заявлених, обговорених та розглянутих запитів громади був досить різноманітним. Починаючи від проблематики приватної сфери, не оминаючи важливих питань благополуччя молоді, й закінчуючи життєдіяльністю та правильним функціонуванням місцевого самоврядування.

Серед них прийняті до уваги такі звернення:

  • щодо заміни даху у житловому будинку, де умови проживання небезпечні для здоров'я, через яку потерпають власники квартир (переважно пенсійного віку);
  • щодо освітлення вулиці в селі Новоселиця;
  • щодо врегулювання земельних питань, тут важливо – є ознаки примусу громадянки до продажу своєї ділянки;
  • щодо встановлення майданчика в дитячому садочку, де близько 15 груп дітей;
  • щодо невідкладної допомоги дитині, яка потребує кошти на дороговартісне лікування;
  • також було роз'яснено декілька моментів земельного законодавства, в сфері приватизації, крізь призму правового поля.

Вкотре усвідомлюю, як важливо знати та вивчати громаду з середини, бачення жителів, й реагувати на їхні звернення. Також інформувати обласну раду про життя мешканців Хмельниччини й боротися за його покращення, не тільки у владних кабінетах, а й на місцях: віч-на-віч та пліч-о-пліч.

Другим завданням було доставити в Понінківську АЗП/СМ КНП ЦПМСД Полонської міської ради 20 стільців. Адже минулого разу, 8 липня, під час проведення депутатського прийому в цій громаді, пообіцяла, що команда «За конкретні справи» та її лідер, народний депутат України Олександр Володимирович Герега, обов'язково і в найстисліші терміни додасть комфорту й затишку медичному пункту, доукомплектувавши його інтер'єр якісними меблями.

Таким чином, сподіваюсь, разом з командою «За конкретні справи» й консолідацією зусиль членів комунально-приватної сфери, ми зрушимо з місця мертві точки, й підвищимо показники добробуту земляків, до чого й закликаю депутатів інших політичних сил», – наголосила Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт