Новини

Щасливе сьогодення для кожної дитини

Конкретні справи команди «За конкретні справи» давно стали синонімом підтримки галузі освіти та її закладів. Впевнені, якщо створити для наших дітей необхідні умови для навчання, виховання, фізичного та духовного розвитку, їхній потенціал зросте в рази.

Саме тому за сприяння народного депутата України Олександра ВолодимировичаГереги, депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Юріївни Ткаченко до навчальних закладів Дунаєвеччини були доставленні будівельні матеріали для оновлення приміщення та організації якісного освітнього приміщення малечі.

Так, п’яткласники Міцівецької гімназії будуть навчатися у відремонтованій класній кімнаті, вихованці ясельної групи ЗДО «Дзвіночок» що в смт. Дунаївці гратимуться в комфортному приміщенні, а спортивний зал в Шатавському НВК буде обладнаний новими радіаторами опалення.

Ще зовсім трішки залишилось до початку нового навчального року. Продовжуємо працювати!

Від адміністрації закладу Дунаєвецького закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» з смт Дунаївці та батьків вихованців надійшла подяка:

«Висловлюємо щиру подяку народному депутату України Олександру Герезі, депутату Хмельницької обласної ради Уляні Ткаченко та членам команди «За конкретні справи» за надані будівельні матеріали на ремонт ясельної групи.

Завдяки такій колосальній допомозі ми зможемо зробити найкращі умови для дітей у нашому садочку! Бажаємо Вам і Вашій команді успіхів та процвітання!

Мрії збуваються і наша мрія стала реальністю! Дякуємо за здійснення мрії!».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт