Новини

Позачергове засідання постійної комісії Хмельницької обласної ради

28 липня відбулось позачергове засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту Хмельницької обласної ради.

В ньому взяли участь і депутатки Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Світлана Павлишина та Інна Шоробура. Члени комісії підтримали низку конструктивних пропозицій Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та внесли свої пропозиції щодо більш ефективної та раціональної роботи закладів.

Окрім того, члени комісії розглянули кілька питань освітньої сфери, зокрема, депутати погодили розпорядження «Про розподіл освітньої субвенції на придбання шкільних автобусів у 2021 році», також обговорили та проаналізували подальше функціонування закладів освіти, де навчаються діти, що опинилися в складних життєвих обставинах – це Вовковинецька, Орининська та Плужненська гімназії Хмельницької обласної ради.

Одним із прийнятих рішень також стало звернення Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, що стосується видання книги-літопису історії цього закладу з нагоди 50-річчя його існування. Тому що збереження історії для прийдешніх поколінь – це важливий момент в умовах сьогодення.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт