Новини

Фестиваль народної пісні «Роде наш красний, роде наш прекрасний»

27 серпня в м. Хмельницький відбувся завершальний етап фестивалю народної пісні під гаслом «Роде наш красний, роде наш прекрасний», присвячений знаменній даті нашої держави – 30-річниці Незалежності України. В ньому взяли участь 14 талановитих колективи з усього Хмельницького району.

Раніше, 20 та 22 серпня такі ж фестивалі відбулися в новостворених районах – Кам’янець-Подільському та Шепетівському. Наша команда була рада долучитись до мистецького фестивалю творчості українського фольклору та підтримати талановитих жителів Хмельниччини!

В цей день на концерт завітав депутат Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий. Від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та команди «За конкретні справи» привітав усі хорові колективи Хмельницького району подяками та подарунковими сертифікатами.

Високий професіоналізм, майстерність, вагомий внесок в культурний розвиток народної творчості на Хмельниччині – це те, що дарують колективи усім присутнім. Бажаємо Вам процвітання, наснаги та продовжувати популяризувати українську пісню не тільки в межах області, а й по всьому світу!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт