Новини

Для школярів Хмельниччини розпочався новий навчальний рік

В перший осінній день по всій країні пролунали шкільні дзвоники, сповіщаючи про початок нового навчального року! В усіх навчальних закладах відбулись урочисті лінійки, де привітали першокласників, дорослих школярів, студентів, педагогів.

Трепетний та святковий настрій, білі бантики, ранці на плечах, квіти та хвилювання батьків – все це вирувало 1 вересня та дарувало щирі емоції, спогади на усе життя!

На урочисті лінійки в навчальні заклади Хмельницької області, присвячені Дню знань, завітали і депутати Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина та представники ГО «За конкретні справи». Від усієї команди вони передали вітання всім, хто вчитиме та навчатиметься! Побажали наснаги, яскравих успіхів, відкривати незвіданий та цікавий світ науки! Для нашої команди підтримка освіти – найважливіше завдання!

За сприяння ГО «За конкретні справи» школам, ліцеям, колегіумам для покращення та урізноманітнення навчального процесу були передані: сучасні телевізори, універсальні принтери, нові меблі для відпочинкових зон, подарункові сертифікати для придбання всього необхідного та інше.

Ще раз вітаємо зі святом усіх здобувачів освіти і тих, хто сіє знання! Нехай новий навчальний рік буде цікавим, насиченим цікавими подіями та якісними знаннями!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт