Новини

Питання чергової сесії Хмельницької обласної ради

15 вересня відбулося  пленарне засідання 68 чергової сесії Хмельницької обласної ради VIII скликання. На порядок денний для розгляду та голосування на сесії було винесено 68 питань.

Депутати фракції «За конкретні справи» активно працювали на засіданні, вносили правки та пропозиції до прийняття важливих рішень. На сесії були присутні: Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина, Тетяна Пятницька, Інна Шоробура, Світлана Лукомська, Руслан Петльований, Володимир Поворозник, Руслан Пшибельський, Віктор Лебединський.

«Продуктивне літо з новими депутатськими напрацюваннями активно обговорювалось у середу, 15 вересня, на VI черговій сесії Хмельницької обласної ради.

Напередодні, під час засідання комісії з питань бюджету та фінансів, мною було внесено ряд запитів щодо виділення коштів з обласного бюджету для соціально важливих об’єктів.

Адже, перш за все, виконую обіцянки і вирішую поставлені завдання. І сьогодні, рішення щодо їх фінансування прийнято:

  • Капітальний ремонт (заміна покрівлі) будівлі Зарічанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Чемеровецької громади. Виділено: 1 000 000 грн.
  • Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Більської ЗОШ ім. К.І.Геренчука Чемеровецької громади. Виділено: 1 500 000 грн.
  • Реконструкція котельні Новоушицького ліцею, Новоушицької громади. Виділено: 1 286 000,000 грн.
  • Капітальний ремонт покрівлі прибудови у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді, Хмельницької міської громади. Виділено: 1 650,000 грн.
  • Капітальний ремонт фасаду та покрівлі приміщення ДНЗ «Сонечко» в с. Івахнівці Чемеровецької громади. Виділено: 2 300 000 грн.

Не зупиняюсь на досягнутому, це ще один впевненийконкретний крокдо покращення інфраструктури населених пунктів, розвитку освіти, спорту та медицини.

Дякую ще раз своїм виборцям, команді та колегам за спільну роботу та підтримку. Разом ми зробимо більше!» - поділилась своїми думками депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт