Новини

19 грудня — День Святого Миколая Чудотворця

19 грудня весь православний світ відзначає велике та добре свято – День Святого Миколая!

У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, щоб знайти в ньому подарунки.

«З року в рік представники команди «За конкретні справи» творять дива для діточок та роблять все для того, аби спогади ще довго гріли зимовими вечорами. Креативу немає меж! Цьогоріч ми відкрили дві казкові новорічні фотозони в смт Нова Ушиця та м. Кам’янець-Подільський, і вже традиційні наші заходи в громадах області. Радість дітей та захоплення дорослих – найкраща винагорода за нашу роботу. Нехай красиві фото будуть чудовою згадкою про неймовірний день! Хочу побажати кожному відчути частинку тепла та подарувати його іншим! Бо тільки так ми зможемо запалювати вогники добра в кожному маленькому та дорослому серці!», – зазначила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

В День Святого Миколая зичимо всім щирих сподівань і віри, добра і злагоди всім сім’ям! Бажаємо, щоб у Ваших серцях завжди панувала любов, а душу зігрівали добрі надії! Нехай близькі будуть поруч, в родині всі будуть здорові, а Святий Миколай принесе кожній родині любов і щастя!

З Днем Святого Миколая!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт