Новини

Зустрічі з активом сіл Купин, Левада, Карабчіїв, Грицьків на Городоччині

20 липня відбулись зустрічі з активом громадської організації «За конкретні справи» с. Купин, с. Левада, с. Карабчіїв, с. Грицьків Городоцької ОТГ Хмельницької області.

Продовжуємо робочі зустрічі з активом населених пунктів Городоцької ОТГ щодо соціально-економічних питань старостинських округів, інформативний розгляд роботи народного депутата України Олександра Володимировича Гереги в парламенті під час війни та гуманітарних хабів компанії «Епіцентр».

Присутні змогли почути про роботу гуманітарних хабів во всій Україні. Так, наприклад, на території хабу у м. Запоріжжя спільно з волонтерами та місцевою владою було облаштовано павільйон, в якому відбувається прийом та реєстрація переселенців. Компанія «Епіцентр» забезпечила підведення комунікацій, надала необхідне обладнання, меблі тощо. Зроблено монтаж двох модульних будинків на території хабу, в яких проживають лікарі, котрі надають медичну допомогу біженцям. 

У хабі переселенці також забезпечуються харчуванням, одягом, ліками, предметами особистої гігієни, товарами першої необхідності та іншою допомогою.

Фото: Савченко А.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт