Новини

Не втомлюємося дякувати і допомагати нашим захисникам!

«Чекліст мілітарі завдань на наступні важкі та холодні дев’ять місяців має кожен українець. Його озвучував неодноразово і Президент України, і Головнокомандувач Збройних Сил України.

Безумовно, як свідомі цивільні, ми не висвітлюємо свої щоденні кроки, особливо, в розрізі підтримки ЗСУ. Але на фоні звитяжних подвигів наших героїв, що зараз на фронті, їх запального козацького драйву, в мене виникло бажання вкотре висловити подяку всім військовослужбовцям України. Бо не втомимося і не здамося!

Також хочу попросити дослухатися до військового командування, дотримуватись інформаційної гігієни, стримуватися і не постити щоразу про досягнення воїнів з поля бою, та робити на місцях все можливе для наближення нашої Перемоги.

Так, сьогодні, 12 вересня, перебуваючи з візитом в одному з формувань Шепетівського району, де ми з колегами-однопартійцями «За конкретні справи» та із заступником голови Шепетівської районної державної адміністрації Ольгою Лащ-Пипич передали необхідні прилади, в черговий раз усвідомила, які наші ЗСУ – сильні та непохитні!

Тож від усіх людей – низький Вам уклін! Від земляків, які мешкають поряд, дякуємо за безпеку, відчуття спокою та захищеності!

Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям слава! Світла пам'ять загиблим захисникам та захисницям майбутнього нашої Батьківщини!» – наголосила депутатка Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт