Новини

Команда "За конкретні справи" вітає з Днем працівників освіти!

Традиційно в першу неділю жовтня українці святкують День вчителя. В цьому році святковий день припадає на 2 жовтня.

Вчитель – це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців – гідними, розумними, навченими, людяними.

Команда "За конкретні справи" дякуємо Вам, шановні вчителі, за Вашу працю, за цей неймовірний вклад, за все, що Ви робите день за днем!

Сьогодні, як ніколи, ми усвідомлюємо, що знання – це сила. Сила – це перемога. Перемога – це наше майбутнє. Наше майбутнє – це Україна!

«Синергія любові та пізнання, духовного і матеріального світу – це праця вчителя, результат його самовіддачі й відданості покликанню. Вона ж знаходить віддзеркалення в учні, залишає відбиток у серці, наповнює та формує його свідомість.

І безперечно, в житті кожної людини є особистості, вплив яких визначальний для нас, саме вони знайомлять із всім новим, вражаючим та обережно передають скарби давніх і мудрих.

Я маю досвід однієї та другої дійової особи і хочу зізнатися, правий був Генрі Адамс, говорячи, що учитель торкається до вічності, адже він ніколи не знає точно, де закінчується його вплив. Це зворушливо і надвідповідально водночас. Відтак, дорогі наші українські педагоги, Ви заслуговуєте на найвищі відзнаки!

З професійним святом, шановні освітяни! Ваш вклад в майбутнє відчутний та вагомий!

Наснаги та Божої підтримки на кожному кроці в нелегкій, важливій місії, в творенні української ідентичності та в вихованні гідних членів міжнародної спільноти!» - привітала зі святом освітян депутатка Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт