Новини

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

У цей прекрасний осінній день – 9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі  відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу. Сьогодні свято тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Без традиції – нема культури, а без культури – нема нації. Адже кожен народ існує доти, доки живе його культура.

Традиційно, у цей день працівників культури Городоцької та Сатанівської ОТГ привітали депутат Хмельницької обласної ради Володимир Поворозник та представник Хмельницької обласної громадської організації «За конкретні справи» Василь Накутній, які від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги побажали всім перемоги, мирного неба над головою, міцного здоров’я, родинного затишку, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашого подільського краю та України!

В свою чергу, начальник відділу культури м. Городок Олег Федоров передав Подяку народному депутату України О.В. Герезі:

«За активу позицію, яка надає нам впевненості, що попри негаразди та труднощі, спираючись на допомогу таки людей, як Ви, ми всі разом відстоїмо Незалежність України і Перемога буде за нами.

Дякуємо Вам за постійний інтерес, увагу, турботу, за вагомий внесок у плеканні талантів дітей та розвиток обдарованої молоді, постійну підтримку закладів культури».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт