Новини

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цей день було встановлено у 2014 році з метою віддання належної шани тим, хто у 2004 та 2013 роках постали на захист гідності та свободи українського народу, що призвело спочатку до Помаранчевої Революції, а потім до Революції Гідності.

З нагоди Дня Гідності та Свободи команда «За конкретні справи» бажає усім мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди у домівках українського народу та незламної віри у щасливий завтрашній день! 

В Городку на Хмельниччині вшанували пам'ять загиблих на Майдані

«Наші дні, як один, що тривають з 24 лютого 2022 року. Вони такі схожі й водночас виразно різняться.

Коли нас збивають з ніг новини з фронту, ми чіпляємось за маяки, що були розставлені духовними пророками, предками та героями вже незалежної України.

День Революції Гідності та Свободи – знакова річниця, що відбивається в грудях прискореним сердечним ритмом на 271-й день повномасштабного вторгнення 9-річної військової агресії столітньої війни.

Українці викарбувалися на Майдані, відстоявши гідність, свободу та волю до життя нескореної нації у вільний, незалежній, європейській країні!

Згадаємо шлях до національного самовизначення, пам'ятаємо та вшановуємо тих, хто віддав життя в боротьбі за справедливість та європейський вибір і подякуємо всім, хто бореться за гідність і свободу в накривавішій війні 21 століття.

Слава Україні! Героям слава!» – привітала з Днем Гідності і Свободи депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт