Новини

На Хмельниччині працюватиме програма іспанського фонду Cesal

Іспанська громадська організація «Cesal» допоможе вимушеним переселенцям та соціально незахищеним родинам Хмельницької області. У Хмельницькому іспанські благодійники разом з громадською організацією «Епіцентр дітям» презентували свою програму підтримки.

Проєкт триватиме рік і має два напрямки. Перший – психологічна підтримка, другий – забезпечення переселенців найбільш необхідними речами та харчуванням. Він розрахований на 5000 осіб у Хмельницькій, Тернопільській та Київській областях.

Громадська організація «Cesal» співпрацює з мерією міста Мадрид, та має на меті допомогти сім'ям та дітям в країнах, що розвиваються та в країнах з потребою в допомозі.

Нагадаємо, громадська організація «Епіцентр дітям» вже співпрацює з іспанськими благодійними організаціями. Лише на Хмельниччині понад чотири роки діють три соціально-спортивні школи для дітей. Українці створили їх разом Фондом «Реал Мадрид». Вони працюють на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та шкіл у селах Ружичанка й Скаржинці.

Сюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт