Новини

Обереги від дітей Хмельниччини відправились на фронт

«Обереги, зроблені дітьми Хмельниччини, відправились на фронт. Так завершується наш конкурс до Дня Святого Миколая. Умови були прості: діти приносили власноруч зроблені обереги для військових та отримували нагороду від Святого Миколая – солодкий подарунок. Різноманітних виробів з паперу, малюнків та листівок принесли дуже багато.

Тепер ми передали їх військовим. Урочисто – в холі однієї з військових частин. Там же влаштували виставку дитячих оберегів. Радію, що роботи військовим сподобались. Одна дівчина-офіцер сказала, що такі речі дуже цінуються солдатами на фронті. Вони носять їх із собою та зберігають поблизу серця. Бо знають, що дитина вклала в цю річ усю свою любов і щирість.

Приймаючи обереги, військові пообіцяли чимшвидше відправити їх на передову, щоб підтримати наших солдат, які проводять свята в холодних окопах. Вірю, що обереги від дітей надаватимуть воїнам наснаги. Дякую усім, хто взяв участь у нашому конкурсі!» – підкреслила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт