Новини

Звітування перед жителями сіл Дунаєвецької громади

«Продовжила звітний марафон: разом з представниками місцевої влади спілкувалась з жителями сіл Мушкутинці та Голозубинці Дунаєвецької громади. Активніше всіх питання з залу ставили вчителі.

Чимало цікавих історій розповів Віктор Сусляк, вчитель фізкультури з Голозубинецького ліцею. Він навчає дітей спорту вже 30 років, але не зупиняється на шкільній програмі. Започаткував в Голозубинцях секції регбі, флорболу та інших видів спорту. Взяла до уваги ініціативи Віктора Олександровича, зафіксували усі пропозиції: будемо працювати.

Радо зустріла працівників шелтера, у який перетворили Голозубинецьку лікарню. Приміщення медзакладу реорганізували, але його довелося відкрити знову, коли почалась повномасштабна війна. В березні минулого року тут розмістили близько сотні біженців з Ізюму. Досі пам’ятаю їхні історії про 10-денні перебування в підвалі, постійні вибухи та страх. Як добре, що сьогодні Ізюм – це Україна. Але ізюмчани поки продовжують жити у нас, адже їхнє місто залишається прифронтовою зоною. Ми допомагали з відкриттям шелтера в колишній лікарні, тож я рада була чути, що переселенцям тут комфортно. Обговорили з працівниками, що ще можна зробити для покращення умов проживання тут.

Звісно, майже усі питання так чи інакше стосувалися головного: оборони країни. В обох селах є свої волонтери, йде активна допомога фронту. Ми усі подякували ЗСУ, що маємо можливість ось так збиратися. За те, що наші громади є вільними», – підкреслила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт