Новини

Допомога переселенцям у селі Кочубіїв на Чемеровеччині

«Школа у селі Кочубіїв на Чемеровеччині стала місцем проживання переселенців з Донецької, Харківської та Херсонської областей. Зараз тут мешкає 27 осіб різного віку. Місцева влада ще минулого року розпочала ремонт приміщення: підключили водопостачання, встановили душові кабіни та завезли меблі.

Наша команда «За конкретні справи» також долучилась до підтримки внутрішньо переміщених осіб. Раніше ми передали пральні машинки. Нині навідались у гості також не з порожніми руками: м’які іграшки, солодощі, засоби особистої гігієни. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб забезпечити нашим переселенцям комфортне та безпечне місце проживання. Ця робота є важливою, і ми повинні робити все можливе, щоб підтримати наших людей під час війни.

Дякую керівництву Чемеровецької громади та місцевим мешканцям за підтримку тих, хто втратив свій дім. Нині варто продовжувати допомагати один одному у ці важкі часи для країни. Вірю, що наша громада стане ще сильнішою і успішнішою завдяки взаємодопомозі та плідній співпраці. І кожен, кого тимчасово вигнала війна із своїх домівок, незабаром повернеться додому під мирним небом», - зауважила депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт