Новини

Вогонь знищив оселю родини в Міцівцях на Дунаєвеччині

«Галина Дженджелей та її родина залишились без будинку у селі Міцівці внаслідок короткого замикання, яке сталося ввечері 8 лютого. За лічені хвилини вогонь знищив оселю, в якій сім’я проживала 25 років.

Пошкодження виявились значущими: зруйнована стіна, згоріли усі меблі, частина документів та речей. На той час в будинку проживало семеро людей, з яких двоє – особи з інвалідністю І групи та переселенка з Очакова – вагітна жінка з дитиною.

Галина Станіславівна – надзвичайно чуйна і доброзичлива людина, яка неодноразово допомагала внутрішньо переміщеним особам. За минулий рік в неї проживало 9 людей з Донецької та Миколаївської областей.

Самотужки відремонтувати житло родина не в змозі. Тому із своєю трагедією жінка звернулась у громадську приймальню. Наша команда працює зі злагодженістю, щоб забезпечити якнайшвидше відновлення будинку та повернення родині комфортні умови. Ми відгукнулись і надали будівельні матеріали.

Робимо все можливе, щоб надати сім’ї максимальну підтримку та допомогу у цій нелегкій ситуації. Переконана, незабаром вони зможуть повернутись у рідну оселю ще з кращими умовами проживання», – наголосила депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт