Новини

Талановиті учні Вільховецької загальноосвітньої школи

«Завітала з робочим візитом до села Вільховець на Новоушиччині, де зустрілася з чудовими дітьми місцевої школи. Зараз у ній навчається 117 учнів. Це неймовірно талановиті та сучасні діти, що вражають своїми досягненнями. Школярі часто беруть участь у наукових олімпіадах та спортивних змаганнях області.

З метою підтримки та розвитку школи передала на потреби педагогічного колективу сучасний принтер, що стане незамінним помічником для навчання. А також спортивний інвентар, що допоможе учням активно проводити свій час на заняттях фізкультури та під час спортивних змагань.

Поспілкувалась з педагогічним колективом: звичайно є ряд потреб щодо оновлення та оснащення деяких приміщень освітнього закладу. Особливо приємно було почути, що завдяки нашій допомозі реалізували мережу інтернет у Вільховецькій школі – педагоги та учні радо використовують сучасні технології в навчальному процесі.

Працюємо далі, щоб спільно розвивати потенціал наших молодих талантів Хмельниччини на благо нашої мирної країни!» – підкреслила Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт